Algo bvba - schilderwerken - gyproc - vloerbedekking - raamdecoratie

Algo bvba - schilderwerk

Algo bvba: schilderen, behangen, vloerbekleding en gordijnen

Familiebedrijf

Algo bvba in Malle bestaat al 25 jaar. In de begindagen waren we gespecialiseerd in de inspectie van pas geïnstalleerde liften. Al gauw schakelde Algo bvba over naar het schilderen van liften en breidde dan snel uit met algemene schilderwerken, gyprocwerken, plaatsen van deuren en bekastingen, raambekleding en vloerbekleding. Zo’n 15 jaar geleden werd het zusterbedrijf Lift Clean opgericht, gespecialiseerd in de reiniging van liften en algemene schoonmaak.

Algo bvba: voor de totaalinrichting van uw woning, bedrijf, horecazaak, flatgebouw

Vandaag is Algo helemaal thuis in totaalinrichting van uw woning, uw bedrijf, KMO, flatgebouw, horecazaak… Wij zijn steeds op zoek naar lange samenwerkingsverbanden met syndicussen, architecten, bouwfirma’s, projectontwikkelaars, enz. Ons team bestaat alleen uit professionele vakmensen: schilders, behangers, schrijnwerkers. Daarom kunnen wij u steeds de beste afwerking en kwaliteit leveren.

Michelle Goutsmet

Michèlle Goutsmet is een van de twee huidige zaakvoerders. Michèlle staat vandaag in voor het klantencontact, de werfopvolging en de administratie van Algo. Zij is het aanspreekpunt voor alle klanten en volgt elk project minutieus op. Michèlle is interieurvormgeefster van opleiding en kan u dus ook gepast advies geven voor de keuze van kleuren, materialen, stoffen, enz.

Tel. +32 (0) 3 488 58 38
GSM +32 (0) 476 54 94 11

E-mail: info@algobvba.be

Florence Goutsmet

Florence Goutsmet is net als haar zus Michelle zaakvoerster. Zij houdt zich vooral bezig met de administratie en personeelszaken van Algo. 

Tel. +32 (0) 3 488 58 38
GSM +32 (0) 476 84 28 83

E-mail: info@algobvba.be


© Algo 2018 | Algo bvba Elzenlaan 16 2390 Malle West | Privacy Policy | Cookie Policy | info@algobvba.be | T +32 (0) 3 488 58 28